Er zijn eindeloos veel momenten om te genieten van een vers gebrande kop koffie zoals thuis, op kantoor of bij je favoriete restaurant. Charlie’s Breaud Boutique & ijssalon Lavinia denken daar exact hetzelfde over en schenken al drie jaar De Laat Coffee.
Een van de belangrijkste redenen waarom Charlie’s al zo lang fan is van De Laat Coffee is door de goede kwaliteit koffie en omdat al haar gasten er blij van worden. “De koffie die je maakt is elke keer opnieuw een smaakbeleving.”
De duurzame branderij is volgens Charlie’s een van de belangrijkste unique selling points van De Laat Coffee. “Ik heb een rondleiding gehad en heb gezien hoe de koffie wordt gemaakt en welke bonen worden gebruikt.”
De vers gebrande lungo is bij Charlie’s favoriet, maar de ijskoffie wordt in de zomer het meest gedronken. Uiteraard te maken met onze vers gebrande koffie uit Nieuwkuijk!
Andere artikelen
Het groenste koffiebedrijf waar alles draait om kwaliteit en smaak
De Laat Coffee: eindelijk weer koffie op het terras!
Door de sluiting van de horeca en het thuiswerken bij vele bedrijven vielen er twee belangrijke doelgroepen voor De Laat Coffee stil. Ondanks deze lastige periode heeft het team er het beste van gemaakt. Tom de Laat deelt hoe het hen vergaat.