Mijn winkelwagen

Sluiten
De Beste koffiemachine voor thuis

De Beste Koffiemachine voor Thuis - Welke moet je Kopen?

Opzoek naar de beste koffiemachine voor thuis?

Een volautomatische koffiemachine, een barista koffiemachine, welke koffiemachine moet je nou kopen?

De Laat Coffee heeft de beste koffiemachines voor bij jou thuis

Lees het artikel en kom erachter welke koffiemachine bij jou past!

 

Welke koffiemachine kopen?

Hou je van gemak? Ga dan voor een volautomatische koffiemachine, zoals een JURA. Voeg water en verse koffiebonen toe en zet met één druk op de knop de lekkerste kopjes koffie. Met het stoompijpje zet je een heerlijke cappuccino of latte macchiato. Bekijk hier alle volautomatische koffiemachines.

JURA D4

De JURA D4 is een zeer populaire koffiemachine voor thuis. Dit instapmodel van JURA is ontwikkeld voor het zetten van perfecte zwarte koffie zoals je die gewend bent van je favoriete koffietentje. Als je opzoek bent naar een simpele koffiemachine die de lekkerste zwarte koffie zet, dan is de JURA D4 misschien wel wat voor jou.

Je kunt er ook voor kiezen om je barista kunsten te oefenen met een echte barista koffiemachine. Met een professionele barista koffiemachine drink je thuis koffie van restaurantkwaliteit. Bekijk hier alle barista koffiemachines.

La Marzocco Linea Mini

High-end, met de handgemaakte, professionele barista espressomachines die gericht zijn op zowel smaak als stijl dat zijn de machines van La Marzocco. Wil je de espressomachine ook gemakkelijk met een app kunnen besturen? Dan is de La Marzocco Linea Mini Connected perfect. Deze compacte machine overtreft met zijn indrukwekkende specificaties elke professionele machine.

Liever een iets minder professionele espressomachine die goed in je keuken past? Ga dan voor de Fiorenzato Volante, dit is een echte thuisbarista.

 

Waar koffiemachine kopen?

Bij De Laat Coffee hebben we verschillende soorten volautomatische koffiemachines en professionele barista koffiemachines (met accessoires) van verschillende prijsklassen. Dus voor ieder wat wils! Bekijk hier alle koffiemachines. Je nieuwe koffiemachine verdient natuurlijk ook de beste koffiebonen, bekijk hier de lekkerste koffiebonen van De Laat Coffee.