Vacatures

VACATURE STAGIAIR(E) SALES

Ben jij een enthousiaste HBO-student(e) met een passie voor het leveren van kwaliteit, service en verkoop? Wil je graag deel uitmaken van een dynamisch team in een groeiende koffiebranderij? Dan is deze stage bij De Laat Coffee wellicht jouw perfecte kans!

 

WAT KAN JE VAN JE STAGE VERWACHTEN

Tijdens je stage bij De Laat Coffee ben jij de verbindende factor tussen onze branderij en horeca- en bedrijfspartners in Tilburg, Breda, Eindhoven en omgeving. Je speelt een cruciale rol in het actief uitdragen van ons merk, met een proactieve en creatieve benadering gericht op groei en zichtbaarheid. Je ontwikkelt vaardigheden om leads om te zetten in deals, en wordt getraind tot barista. Samen met een DLC-vertegenwoordiger werk je aan salesgesprekken, voer je marktverkenning uit en organiseer je rondleidingen in onze branderij. Een dynamische rol waarin je zelfstandig acquisitiegesprekken kunt voeren en bijdraagt aan het succes van De Laat Coffee.

 

JOUW ACHTERGROND

Je bent een proactieve en leergierige HBO-student(e) die graag de handen uit de mouwen steekt. Je volgt een studie met als richting sales, communicatie, retail management, bedrijfskunde of commerciële economie en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je woont in de omgeving Eindhoven, Breda of Tilburg.

 

JOUW TAKEN ZULLEN ZIJN

 • Ondersteunen bij het beheren van klantrelaties en het uitbreiden van ons klantenbestand.
 • Assisteren bij het opstellen van offertes en het verwerken van bestellingen.
 • Actief communiceren met klanten om hun behoeften te begrijpen en passende oplossingen aan te bieden.
 • Bijdragen aan de ontwikkeling van verkoopstrategieën en marketinginitiatieven.
 • Samenwerken met collega's van verschillende afdelingen om een vlotte afhandeling van bestellingen te waarborgen.

 

WELKE EIGENSCHAPPEN ZIEN WIJ GRAAG

Je hebt een representatief voorkomen, een hoge gunfactor, uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en affiniteit met ons product. Je hebt stijlflexibiliteit en sociale vaardigheden zodat je om kunt gaan met verschillende menstypes. Bovenal ben je een leuke, flexibele en hands-on collega die het enthousiaste De Laat Coffee team verder versterkt.

 

WAT BIEDEN WIJ

 • Een dynamische stageplek binnen een groeiende koffiebranderij.
 • Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei.
 • Een enthousiast team wat veel waarde hecht aan een goede samenwerking en open communicatie.
 • Mogelijkheid om de beste koffies te proeven en te leren van experts in het vak.
 • Een marktconforme stagevergoeding
 • Een stageplek voor minimaal 4 dagen per week, met een minimale duur van 5

 

SOLLICITEREN

Wil jij jezelf uitdagen en ontdekken wat de saleswereld te bieden heeft? Stuur dan snel je sollicitatie, voorzien van CV en een motivatiebrief waarin je jouw interesse in deze stage toelicht, naar info@delaatcoffee.nl. We kijken ernaar uit om samen met jou te ontdekken welke innovatieve oplossingen en frisse ideeën je kunt bijdragen aan ons succes.