Kwaliteit

Kwaliteit

Wij vinden service en kwaliteit heel belangrijk. Dat nemen we mee vanaf ons eerste contact en stellen alles in het werk voor een langdurige samenwerking.

Wat maakt heerlijke koffie:

  • De juiste de Laat Coffee bonen, met ons ruime assortiment vers gebrande koffiebonen is er altijd een smaak voor u bij.
  • De juiste koffiemachine, wij adviseren u bij de aanschaf van uw koffiemachine afhankelijk van uw wensen in de zaak.
  • Het onderhoud. Goed onderhoud is essentieel voor het behoud van uw machine maar zeker ook voor het schenken van elke keer weer lekkere koffie. Wij verzorgen de service van uw machine.
  • De barista, als u alles dan goed heeft geregeld, dan is het laatste, maar zeker niet het minste van belang dat de barista, medewerker die de machine bedient en de koffie bereidt de juiste kennis en kunde in huis heeft om dit te doen. Wij verzorgen voor u een complete uitleg.
  • Een optimaal gebruik van uw machine. Zo kan er door u en uw medewerkers elke keer weer een heerlijke kop koffie geserveerd worden.

Onderhoud

Onderhoud

Voor het onderhoud van uw koffiemachine hebben wij goed opgeleide monteurs, die zorgen voor het juiste onderhoud van uw machine of voor het oplossen van storingen aan uw machine.

Bij de aanschaf van uw machine kunt u kiezen voor verschillende onderhoudscontracten, wij adviseren u hierin. Afhankelijk van uw situatie en wensen kunnen we het onderhoud grofweg indelen in drie opties:

  • Full-service contract
  • Preventief onderhoudscontract
  • Service op verzoek.

Barista & Training

Barista & Training

Bij aanschaf van uw koffiemachine hoort een goede training van uw personeel. Deze kunnen wij verzorgen op locatie of bij u in de zaak. Wij leren u hoe de perfecte koffie tot stand komt. Met onze op maat gemaakte trainingen delen wij graag het geheim. In de trainingen leren wij u graag de werking van uw espressomachine en koffiemolen. Ook de reiniging van de apparatuur komt aan bod. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden speciaal voor uw zaak en medewerkers.