Lattiz - Lattiz

Lattiz is dé revolutie voor melkschuim in de horeca. Met een druk op de knop levert Lattiz® melkschuim van barista kwaliteit voor wel zes cappuccinos per minuut!

Altijd perfect melkschuim van barista kwaliteit

Het maakt niet uit wie de machine bedient. Lattiz® garandeert een constante, hoge standaard. Barista kwaliteit melkschuim is immers de norm. Kortom: Lattiz® is de kortste weg naar gegarandeerd succes met melkkoffies.

Het gemak van 1 druk op de knop

Met 1 druk op de knop altijd constante barista kwaliteit melkschuim. Slechts 6 simpele knoppen zorgen voor het perfecte melkschuim voor cappuccino, latte macchiato, koffie verkeerd, etc. Elke knop is eenvoudig in te stellen op kopgrootte, voor exact de juiste hoeveelheid. Er kan ook een variabele hoeveelheid melkschuim getapt worden. Zo heeft u met Lattiz® 100% volleerde barista’s in huis.

De snelheid van 6 cappuccinos per minuut

Lattiz® maakt het mogelijk binnen enkele seconden een cappuccino te serveren van de hoogste kwaliteit. Extra drukte in de zaak is dus meer dan welkom. Met een verrassende capaciteit van 6 cappuccinos per minuut zult u zich alleen maar verheugen op de piekmomenten. Ook behoren tijdrovend schoonmaken en reinigingsmiddelen tot het verleden met het efficiënte bag-in-box systeem en de automatische spoelfunctie. Lattiz® maakt succes simpel: Latte Made Easy. Elke dag weer.