Linea pb - La Marzocco

De linea pb, ontworpen door en genoemd in de erkenning van Piero Bambi, in een modieus design met de technische en stilistische werking van de linea classic (het industrieel icoon welke al meer dan 20 jaar geleden op de markt is gebracht).

Naast de onderscheidende la marzocco functies, is de nieuwe linea pb uitgerust met een exclusieve en gebruiksvriendelijke interface software die de barista controle geeft over o.a. de boilertemperatuur, dosering en andere opties. Deze opties zorgen voor een nieuw niveau van prestaties en betrouwbaarheid. Het lage profiel van de machine en het diepere werkblad maken hem praktisch en zeer fijn om mee te werken.

Standaardkenmerken

Dual Boiler Systeem Twee gescheiden boilers voor espresso en stoom/theewater Saturated Groups Temperatuur stabiliteit voor een directe verbinding tussen boiler en groep P.I.D. Elektronische controle watertemperatuur tot op 0,2 graden nauwkeurig Cup warmer Verwarmt espresso- en cappuccinokopjes met een juiste temperatuur Cup stand Maakt de afstand tussen het kopje en filterdrager kleiner. Stainless Steel Portafilters Roesvrijstalen koffiedragers Eco-modus Kan worden geprogrammeerd om te gaan in de stand-by modus, het verbeteren van de energie-efficiëntie Digital Display Intuïtieve programmering maken het gemakkelijk om de machine parameters (alleen AV-versie) aan te passen Leverbaar in 2-groeps, 3-groeps en 4-groeps uitvoering op 230V/400V. Stoomboiler capaciteit 7 liter/2 groeps, 11 liter /3 groeps, 14,5 liter/4 groeps Koffiewater boiler Capaciteit:3,4 liters/2 groeps, 5 liter/3 groeps, 6,8 liter/4 groeps

Linea pb


Optioneel

Portaflon Portafilters handig schoon te houden filterdragers
Barista Lights LED verlichting boven het werkblad
High Legs maakt het eenvoudiger om onder de machine te komen
Cronos Keypad toetsenbord met digitale shot timer om de doorlooptijd te meten
Tall-cup versie voor take-away locaties