Linea fb80 - La Marzocco

De la marzocco fb80 is zonder twijfel de mooist ontworpen espressomachine uit het assortiment. Het Italiaanse lijnenspel wordt gekenmerkt door een vrouwelijke elegantie. De ronde vormen van de behuizing volgen op geraffineerde wijze de techniek. Uiteraard handmade in Florence.

De fb80 met een P.I.D. temperatuur controlesysteem, pre-heating systeem en verwisselbare stoomvoorziening brengt de temperatuur controle naar een nieuwe hoogte. Net als alle andere modellen heeft deze machine een “dual boiler’ systeem. Kortom… techniek “meets” design! La Marzocco heeft in de ontwerpfase van dit topmodel zijn ingenieurs volkomen carte blanche gegeven. De fb80 is gebouwd met de laatste technieken en de kleinst denkbare toleranties.

Standaardkenmerken

Dual Boiler Systeem Twee gescheiden boilers voor espresso en stoom/theewater Saturated Groups Temperatuur stabiliteit voor een directe verbinding tussen boiler en groep Digital Display Intuïtieve programmering dankzij eenvoudig instelbare parameters Pre-Heating Koffieboilerwater wordt voorverwarmd voor extreem hoge temperatuurstabiliteit Cup warmer Verwarmt espresso- en cappuccinokopjes met een juiste temperatuur Cup stand Maakt de afstand tussen het kopje en filterdrager kleiner P.I.D. Elektronische controle watertemperatuur tot op 0,5 graden nauwkeurig Hot Water Economizer Fine tuning kraanwater voor theewater temperatuur Standaard kleur Metallic Red, alle andere RAL-kleuren optioneel.

Linea fb80


Optioneel

High Legs maakt het eenvoudiger om onder de machine te komen Cronos Keypad toetsenbord met digitale shot timer om de doorlooptijd te meten Barista lights verlichting op werkblad Portaflon Portafilters handig schoon te houden filterdragers