IMPRESSA XJ9 Professional - Jura

Volmaakt tot de latte macchiato

Waar de gecultiveerde bediening van gasten, klanten én medewerkers net zo belangrijk is als de architectuur, de ambiance en het design, is de IMPRESSA XJ9 Professional een sublieme blikvanger.

Niet alleen latte macchiato, ook cappuccino, café crème, espresso of ristretto kunnen met één druk op de knop perfect worden bereid.

Een heldere, op symmetrie berustende vormgeving, een edel verchroomd bonenreservoir en een finish in Briljantzilver verlenen het apparaat een charismatische uitstraling.

Technologieën

  • De One-Touch Cappuccino/latte macchiato-functie maakt de bereiding van met melk en melkschuim bekroonde koffiespecialiteiten met één druk op de knop mogelijk.
  • Dankzij de in hoogte verstelbare uitloop is de bereiding van deze specialiteiten zowel in het kleine designkopje als in kopjes of glazen met een maximale hoogte van 150 mm geen enkel probleem.
  • Voor melkschuim met fijne poriën en een zachte consistentie zorgt de nieuwe technologie voor microschuim.

Intelligent Freshwater System

  • Het Intelligent Fresh Water System (I.F.W.S.©) vormt de voorbereiding op het gebruik van de unieke intelligente kit voor de verswateraansluiting.

Reiniging/hygiëne

  • Net zo eenvoudig als de bediening en de programmering is het onderhoud. Dankzij de geïntegreerde spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogrammas wordt het onderhoud tot een minimum gereduceerd, en is TÜV-gecertificeerde hygiëne gegarandeerd.