A800 - Franke

Ongeëvenaarde mogelijkheden

De nieuwe A800 van Franke is de ultieme viering van de koffiecultuur. De A800 biedt een uitstekende koffie-ervaring op het hoogste prestatieniveau, het vervullen van elk drankje verlangen denkbaar.

De geïntegreerde FoamMasterTM technologie kan perfect koud en warm schuimen. Of u nu kiest voor nieuwe 12-liter koelunit of een eenvoudiger koeloplossing. Noodzaak van een derde koffieboon molen, een smaakstation of een koppenwarmer? Met de configuratie-opties en add-ons, kunt u met de A800 uw individuele flair tonen. Producten ziet er geweldig uit op de nieuwe 10,4-inch touchscreen, die niet makkelijker te bedienen zijn.

Gebruikersomgeving De nieuwe full-color, 10,4-inch touchscreen vormt het aantrekkelijke bedieningspaneel van de A800, zodat u alles eenvoudig en intuïtief kunt bedienen.

Voor gasten: verbluffende eenvoud Door middel van self-service kunnen uw gasten kiezen uit een menu aantrekkelijke dranken door een simpele aanraak- en veeghandeling.

Voor service personeel: verbazingwekkende efficiency Grote orders kan in een enkele stap worden ingevoerd en vervolgens automatisch verwerkt door de machine.

Voor de ondernemer: verbazingwekkende individualiteit Het menu drankjes op het scherm kan eenvoudig worden geconfigureerd om uw persoonlijke voorkeuren aan te passen. Voeg er uw reclameboodschappen en eigen foto’s aan toe om uw klanten te inspireren.

Voor iedereen: een lichtend voorbeeld De LED-lichtconcept verhoogt de elegantie van de A800 en toont diverse waarschuwingen en operationele berichten door het veranderen van kleur.

Zwitsers design

1 Uitstekende unit Gepatenteerde centrale unit met een 43 mm zeef, een 50 mm zeef, en een gepatenteerd naaldfilter. Deze kunnen snel en eenvoudig worden verwijderd uit de voorkant zonder gereedschap.

2 precieze molens Een tot drie precisie bonenslijpmachines met duurzame keramische schijven. De bonencontainers kunnen gemakkelijk worden verwijderd met het centrale ontgrendelingsmechanisme aan de voorzijde van de machine. Hierdoor kunt u de grofheid instellingen openen zonder het gebruik van gereedschap.

3 drie high-ketels Afzonderlijke boilers voor warm water.

4 FoamMaster ™ De FoamMaster ™ module is als standaard geïntegreerd in de A800.

Video